LANSETA BENZAR UNIVERSAL FEEDER
Descriere produs

Desi pare utopic pentru un pescar avansat de feeder, o lanseta universala - chiar si atunci cand vorbim de o tehnica anume - nu exista. Benzar Zsolt, unul dintre cei mai temerari pescari de feeder autohtoni, un influencer in domeniu cu o experienta vasta a reusit sa realizeze ceea ce pentru multi pare imposibil: O lanseta care sa aiba toate atuurile de finete, dar sa aiba rezerva pentru drilurile cu crapi de talie mare. 

Bineinteles, pescuitul pe vaduri cu un curent rapid (ex. Dunare), acolo unde cosuletele mari, de peste 120 de grame sunt importante pentru o mentinere pe pat, este aproape imposibila fara o lanseta super dedicata. 

In schimb, Universal Feeder acopera plaja ceruta de orice iaz, helesteu sau apa cu un curent domol. Atat blankul, cat si cele 5 varfuri de rezerva au o calibrare atat de corecta, incat tensionarea in dril produce o curba naturala - care nu pune presiune suplimentara pe niciunul dintre cele doua componente. 

Pe langa distributia cat mai corecta a inelelor, Zsolt a acordat o importanta mare si procesului de realizare a manerului. A optat pentru o combinatie de EVA Black pentru fore grip (manerul de deasupra mandrinei), dar si pentru pluta + EVA pentru Rear Grip (sub mandrina)

Inelul de plecare este unul specific lansetelor de mare putere, este cu trei picioare de sprijin. Pastilele inelelor sunt SiC, deci folosirea textilului atunci cand situatia o cere, nu va pune nicio problema. 

Cireasa de pe tort in finisajul acestei lansete sunt talerele de echilibrare de pe cotor. Cu ajutorul acestora putem obtine, balansul perfect aplicat pe zona in care pescuim si la specia de peste vizata. Bineinteles, echilibrarea se va face in functie de marimea mulinetei alese. 

Specificatii tehnice:

  • Inel Special de agatare carlig (Hook Keeper)
  • Constructie maner: Full Grip 
  • Material Maner: Pluta HQ spre cotor + EVA Black
  • Lungime maner: 65cm
  • Diametru baza varfuri de semnalizare: 3.5mm
  • Inele: SIC (Siliciu Carbid) 
  • Mandrina: Clasica, sistem insurubare
  • Cotor cu talere de echilibrare - in functie de marimea mulinetei pe care o vom folosi
  • Blank: Carbon IM12
  • Aplicatie: Feeder Clasic si Method Feeder
  • Husa de transport compartimentata
  • Tub special pentru protectie varfuri rezerva


Cod Pret recomandat lungime numar elemente greutate lansare lungime transport greutate
12329-330 LANSETA BENZAR UNIVERSAL FEEDER 3+5SECT 20-120G 3, There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 336.00 RON 3,30 m3+520-120 g117 cm245 g
12329-390 LANSETA BENZAR UNIVERSAL FEEDER 3+5SECT 20-120G 3, There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 382.00 RON 3,90 m3+520-120 g136 cm367 g


Lanseta Carp Hunter Plus Feeder
138.00 lei
LANSETA CXP RIVER FEEDER
318.00 lei
LANSETA CARP EXPERT METHOD FEEDER PINK
256.00 lei
SONIK LANSETA SKSC COMMERCIAL FEEDER 10
240.00 lei
LANSETA BENZAR NO LIMIT METHOD FEEDER
472.00 lei
Nu sunt articole asociate produsului
Nu exista videoclipuri asociate produsului